SHOP

 

SHOP

Personligt forløb

Foredrag, workshop og sparring for professionelle

Video Poster Image
Video Poster Image

Familierådgivning, terapi og hypnose

Alle forløb er forskellige og individuelt tilpasset til dit ønske, din situation, dine relationer og dine vilkår.

Jeg hjælper dig med at finde dét, der holder dig tilbage fra at udfolde dit fulde potentiale. Ofte vil du finde gemte og glemte traumatiske oplevelser, forløse og transformere dem, så din livskraft igen flyder frit.

Forløsning af traumatiske oplevelser, uden at du behøver at fortælle om selve oplevelsen, der risikerer at retraumatisere dig.

Tillid er en vigtig faktor, når du vælger din terapeut.

Jeg tilbyder klippekort med hhv. seks og ti klip. Der er også mulighed for enkeltsessioner.

Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis afklarende samtale over telefonen.

Mere om personligt forløb her...

Foredrag, workshop og sparring

Eksempler på temaer og priser:
  • Relationsparadigme nye overvejelser for relationskompetence i dagtilbud, skole og uddannelse
  • Tilknytningens betydning
  • Konflikthåndtering - Low arousal 
  • Betydningen af det naturligt børnesyn 
  • Betydningen af fælles værdisæt
  • Understøttelse af børns emotionelle modningsprocesser
  • Understøttelse af børns kognitive læringsstrategier i en ændret forståelse af traumer
  • Forældresamarbejde
  • Børnesamtaler
  • Skolevægring

Alt hviler på et fagligt, videnskabeligt og forskningsbaseret fundament. Jeg holder oplæg med en oplevelsesorienteret tilgang, for at aktivere de 95% af vores hjerne, der er ubevidst og underbevidst. Mine oplæg er den tilpasse forstyrrelse, der kan transformere praksis.

Jeg kombinerer næsten 30 års erfaring som lærer, talepædagog og proceskonsulent med ansættelser i PPR, specialklasser, specialskoler, specialbørnehaver, Pædagogsik udvikling og skoleforvaltning med uddannelser og erfaringer som hypnotisør, psykoterapeut, naturterapeut, familie- og parterapeut, mindfulbirth terapeut. Spirituel mentor og facilitator ved The Neufeld Institute og kurser i epigenetik og kvantefysik.

Mulighed for transformation af deltagernes egne oplevelser af at "sidde fast" i en praksis, hvor mentaliseringsprocesser og kognitive strategier ikke længere har den ønskede effekt.

Vi finder sammen den løsning, der passer jer.


Foredrag 2 timer inkl. forberedelse/opfølgning.

Fordraget kan også holdes på engelsk.
Grundhonorar: kr. 9.500 for under 30 deltagere.
For > 30 deltagere kr. 150 pr. deltager. Dvs. ved 100 deltagere er prisen kr. 15.500, ved 150 deltagere er prisen kr. 23.000 og ved 200 deltagere er prisen kr. 30.500 osv.

Kr 9.500 + moms plus deltagergebyr på kr. 150 ved over >30 deltagere


Halvdagskoncept-workshop

Halvdagskonceptworkshop (4 timer) dvs. uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse.

Kr. 12.000 + moms & transport


Heldagskoncept-workshop (8 timer)

Heldagskonceptworkshop (8 timer) dvs. uden tilretninger – op til 15 deltagere (over 15 deltagere regnes med en deltagerpris). Workshops kan skræddersys efter aftale og pristilbud gives ved henvendelse.

Kr. 24.000 + moms & transport


Leder- og teamsparring

Individuelle forløbspakker aftales. Pristilbud gives ved henvendelse.

Arbejder på at færdiggøre siden: Mere om foredrag, workshop og sparring. Kontakt på 25747333

Om Mette

Mette Graves er underviser, talepædagog, psykoterapeut og hypnotisør. Hun er en pioner, i at styrke relationelle interventioner på tværs af alle kategoriseringer og sektorer. Mette brænder for at forstå kompleksiteten i adfærd, neurobiologi, traumefølsom praksis og ongoing traumerespons i et transgenerationelt perspektiv, tilknytning, udviklingspsykologi, sensorisk og energetisk behandling, mental sundhed, ledelse og læring. Hun har 30+ års erfaring med integrering af tværfaglig, tværsektoriel evidensinformeret forskning fra folkeskolen, specialklasser, specialskole, specialbørnehave, PPR, Pædagogisk Udviklingsafdeling og Skoleforvaltning. Mette er udpræget praktiker med erfaring i, at hjælpe mennesker med at være deres bedste version af dem selv. Mettes mission er, at støtte den bevidste udvikling af det fulde menneskelige potentiale.

Video Poster Image